回复帖子
标题: 一个跨专业做了外贸的四级狗在学英语...................
  本主题由 vip 于 2017-12-12 21:21 审核通过 
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
注册 2017-11-13
状态 离线
Hello. This is management department. Can I help you?

Hello. This is david Bernard. I’m calling to set up a meeting with your dean, mr.zhou.

Yes, mr. Bernard. Let me check mr.zhou’s schedule.

Let’s see…. Mr.zhou is rather busy these days. This week is all booked up.

I see. But you know, I come from france, I arrived in Beijing yesterday

I’d like to have a talk with him about something important

I should return to paris next Wednesday. Could you arrange it for me for sometime early next week?

Let me see what I can do. Just a moment please. Thank you

Well, mr.bernard, would next Monday be convenient for you?

All right. What time exactly?

How about 10:30 a.m. at mr. zhou’s bureau?

Good, that’s settled then.

Ok. Look forward to seeing you then

Thank you very much. I’ll be there at 10:30. Goodbye

您好。这里是经管系。有什么为您效劳的吗?

您好。我是大卫·贝尔纳。我打电话是想和你们的主人周先生订个约会。

好的,贝尔纳先生。让我查查周先生的日程表。让我看看……周先生最近很忙。这周都预定满了。

我明白。但是你知道,我从法国来,昨天到达北京。我想和周先生谈一件很重要的事。我必须在下周三回到巴黎。您能为我安排一下在下周一点的时间吗?

让我看看能为您做些什么?请稍后。请稍等。

谢谢。

哦,贝尔纳先生,下周一您方便吗?

方便。具体什么时候?

上午10:30在周先生的办公室如何?

好的。就这样定了。

好的。盼望到时见到您。

非常感谢。我会在10:30到那儿的。再见。

顶部
[提醒] 展会前口语特训。30天成就一口流利的英语!
孙亚男
注册会员

UID 2961958
积分 210
帖子 23
阅读权限 30
注册 2017-11-7
状态 离线
同是四级狗,。。。今年还有可能出国。。亚历山大  要跟楼主狂补

顶部
英语小小白
注册会员

UID 2976520
积分 240
帖子 4
阅读权限 30
注册 2017-12-19
状态 离线
你这些资料从那边找来的啊,我也是跨行业每天要发邮件给老外

顶部
孙亚男
注册会员

UID 2961958
积分 210
帖子 23
阅读权限 30
注册 2017-11-7
状态 离线
回复 #33 英语小小白 的帖子

我也是。。。。。

顶部
Proccya
中级会员

UID 2979687
积分 1747
帖子 42
阅读权限 40
注册 2017-12-28
状态 离线
同为跨专业,英语不好的菜鸟,一起努力

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
回复 #32 孙亚男 的帖子

我也是,要去参展,只能努力补习了

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
可可英语上有的,可以多去学学哦

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
回复 #35 Proccya 的帖子

跨专业挺辛苦的,只能加倍努力了

顶部
Alien-mould
中级会员

UID 2522955
积分 1415
帖子 30
阅读权限 40
注册 2015-1-7
状态 离线
加油!

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
Hello, this is the XX company

Good morning. Yes. This is XX company. May I help you?

May I speak to mr. white, please? Hold on, please.

Hello, white speaking. Who is calling?

Good morning. Mr.white. this is linwei. Linwei?

Yes. We met at mr. brown’s office a month ago. I’m from M&amp,h company. Do you remember?

Oh. Yes, I remember now. so what can I do for you?

Well, mr. white. I’d like to discuss with you about some trading arrangments.

So I was wondering if I could come and meet you at 9:00 o’clock tomorrow.

I’m afraid I have another appointment at nine

Then, how about 4:00 p.m. tomorrow?

I don’t think so. Tomorrow I’ll not be available all the day. Why don’t I call you back?

Ok. Let me tell you my telephone number.

Oh. That is not necessary. I can consult telephone directory.

When can I expect your call? Maybe in three days or so.

I look forward to your call. Thank you for calling. Good bye.

您好。这是某某公司吗?

早上好。这是某某公司。请问您有什么事吗?

请给我找一下怀特先生可以吗?请稍等。

喂,我是怀特。您是哪位?

早上好,怀特先生。我是林伟。林伟?

是的。我们一个月在布朗先生的办公室见过面。我是M&H公司的。您还记得吗?

哦,是的。我想起来了。您有什么事吗?

噢,怀特先生,我想就一些贸易商的安排同您商讨一下。不知明天上午9点我能否去您那儿同您见一面。

恐怕9点钟我会有另外一个约会。

那明天下午4点钟怎么样?

我想也不行。明天我一整天都没空。还是等我给您回电话好吗?

好的。那我告诉您我的电话号码吧。

哦,那倒不必了。我可以查阅电话号码簿。

那我什么时候等您回电话?

大概三天后吧。

我盼望着您给我回电话。再见。

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
Hello, this is mr. wang. I call earlier.

Ah, mr.wang. I remember. How are you?

I’m fine… but I’ve got something urgent to discuss with your boss. Could you arrange it?

Would tomorrow suit you? He’ll be in his office the whole day tomorrow. So you can come any time.

Sorry, but I won’t have any opening tomorrow. Can we make it some other time?

When will it be convenient for you?

Could I possibly make it in this morning say, 11 o’clock?

But he’s out of the office at the moment. This morning he has a conference until 12 o’clock.

How about 2;00 o’clock this afternoon?

Let me check his calendar. Oh, yes, he’ll be expecting you then at 2:00 this afternoon in his office.

Thank you very much

You are welcome. See you then

你好。我是王先生,稍早曾打过电话。

啊!你是王先生,我记得。你好。

我很好……但是我有急事想找你们的老板商量,你能安排一下吗?

明天可以吗?明天一天他都在办公室,你什么时候都可以来。

抱歉,明天我没有空。我们能换个别的时间吗?

那你什么时间有空?

那我可不可以在今天早上见到他,比方说11点可以吗?

但是他现在不在办公室。今天上午他有个会要开到12点。

那今天下午2点怎么样?

让我查一下他的日程表。噢,可以。今天下午两点他会在办公室等你。

非常感谢。

不客气。到时候见。

顶部
贰楞子
中级会员

UID 2926125
积分 2676
帖子 32
阅读权限 40
注册 2017-8-2
状态 离线
同为跨专业,低分飘过,要恶补,狠狠补

顶部
kimmyABC
注册会员

UID 2853378
积分 142
帖子 3
阅读权限 30
注册 2017-2-23
状态 离线

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线

QUOTE:
原帖由 贰楞子 于 2018-1-5 21:02 发表
同为跨专业,低分飘过,要恶补,狠狠补

哈哈。四级实在不够用。。。。。。。。。。。。。。不补不行

顶部
Tse-Linle
注册会员

UID 2963995
积分 696
帖子 28
阅读权限 30
状态 离线
回复 #43 kimmyABC 的帖子

顶部